Allerød sportsmassør
Sportsskade terapeut

Sportsskade terapeut

Sportsmassage går i dybden på musklerne på hele kroppen. Blodgennemstrømningen øges, affaldsstoffer udskilles og restitueringsprocessen fremskyndes.

Sportsakupunktur

kan give som refleks – og/eller triggerpunkts akupunktur. Kan gives alene, før, under eller efter fysiurgisk massage. En behandling varer omkring 20 min.

Refleksakupunktur

princippet er, at jeg via nåle påvirker et punkt i et finger led, der svare til det område i kroppen, hvor smerten eller skaden er placeret. Når det rigtige punkt aktiveres, udskilles en række af kroppens egen smertestilende endorfiner.

Triggerpunkts akupunktur

Et triggerpunkt er en afgrænset, og tydeligt følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet. Et triggerpunkt påvirker en muskel ved at holde den spændt – med samtidig svækket muskelkraft. Den spændte tilstand, bevirker at trækket på senernes tilhæftnings punkter tit forårsager inflammation omkring leddene.

Øre-akupunktur

Øreakupunktur er en behandlingsform hvor små punkter i øret behandles for at skabe effekt andet sted i kroppen, ligesom man kender det fra zoneterapi.