Allerød sportsmassør

Træningsprogrammer

Som noget nyt indgår Allerød Sportsmassør samarbejde med personlig træner, Frederikke de Lichtenberg.

Hun er uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og har blandt andet herfra erfaring med klassisk styrketræning, genoptræning, crossfit og funktionel træning. Frederikke læser på nuværende tidspunkt Idræt på Københavns Universitet og udvikler dermed hele tiden sin viden indenfor idrætsområdet, herunder kroppens anatomiske og fysiologiske formåen.

Aktiv træning kan være med til at forebygge skader og er skaden sket, er genoptræningen oftest mest effektiv når fysisk aktivitet får lov til at spille en rolle.

Det er derfor muligt at få lagt et individuelt træningsprogram på 4 uger. Du er i fokus og der tages hensyn til hvad du synes er sjovt og hvad du kan. Da det er individuelt tages der også hensyn til hvor du har mulighed for at træne. Dette kan være i fitnesscentre med masser af udstyr, men det kan også være i dit hjem uden udstyr.

Online træningsprogram bliver lavet på baggrund af en samtale enten med Frederikke eller Charlotte. Herefter får du tilsendt programmet på mail og går i gang. Efter 4 uger, følges der op på træningen og det er muligt at tilkøbe yderligere 4 uger med ændringer som passer til dig.

Træningsprogram er muligt at købe i forbindelse med en massagebehandling eller direkte igennem Frederikke.

Individuelt træningsprogram:
Periode: 4 uger
Pris: 450 kr.
Opfølgende 4-ugers program: 200 kr.