Træningsprogrammer fitness

Allerød Sportsmassør samarbejde med Frederikke de Lichtenberg som er personlig træner hun kan udarbejde det vi kalder “Træningsprogrammer fitness” Et personligt træningsprogram.

Hun er uddannet fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og har blandt andet herfra erfaring med klassisk styrketræning, genoptræning, crossfit og funktionel træning. Frederikke læser på nuværende tidspunkt Idræt på Københavns Universitet og udvikler dermed hele tiden sin viden indenfor idrætsområdet, herunder kroppens anatomiske og fysiologiske formåen.

Aktiv træning kan være med til at forebygge skader og er skaden sket, er genoptræningen oftest mest effektiv når fysisk aktivitet får lov til at spille en rolle.

Personligt træningsprogram

Det er derfor muligt at få lagt et personligt træningsprogram på 4 uger. Du er i fokus og der tages hensyn til hvad du synes er sjovt og hvad du kan. Da det er individuelt tages der også hensyn til hvor du har mulighed for at træne. Dette kan være i fitnesscentre med masser af udstyr, men det kan også være i dit hjem uden udstyr.

Online træningsprogram

Online træningsprogram bliver lavet på baggrund af en samtale enten med Frederikke eller Charlotte. Herefter får du tilsendt programmet på mail og går i gang. Efter 4 uger, følges der op på træningen og det er muligt at tilkøbe yderligere 4 uger med ændringer som passer til dig.

Træningsprogram er muligt at købe i forbindelse med en massagebehandling eller direkte igennem Frederikke.

Personligt træningsprogram:
Periode: 4 uger
Pris: 450 kr.
Opfølgende 4-ugers program: 200 kr.

Vi har lukket for nye booking de næste:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Vi vender stærkt tilbage ....